Over Vita24

Vita24 is een onderdeel van DA drogisterij parfumerie Boogaard. DA drogisterij parfumerie Boogaard heeft 2 vestigingen in Amsterdam. Wij leveren de producten vanuit onze vestiging op Beethovenstraat 84 in Amsterdam.

Naast onze winkelvoorraad hebben we een grote ruimte waar onze restvoorraad wordt bewaard en waar de bestellingen worden verpakt en klaar voor verzending worden gemaakt. Elke bestelling worden behandeld met de grootst mogelijke zorg en aandacht om te voldoen aan onze kwaliteit en aan de verwachtingen.

Vita24 is ontstaan vanuit onze ervaringen in de winkels en met idee dat we alle mogelijkheden willen benutten iedereen de beste supplementen aan te kunnen bieden. Een gezond leven bestaat uit voldoende ontspanning en beweging, niet roken, matig zijn met alcohol en een goed voedingspatroon.

We kunnen er vandaag de dag helaas niet altijd meer vanuit gaan dat de voeding die we binnen krijgen zo gezond mogelijk is en de voedingstoffen die we nodig hebben biedt. Een goed voedingssupplement is daarom onmisbaar als aanvulling op een gezonde leefstijl. En dan gaan we alleen voor het beste. Wij hebben de merken die wij op onze site verkopen zorgvuldig geselecteerd in navolging van onze visie. Net als de producten van ons eigen merk Vita24 hebben de producten van de andere merken een samenstelling van pure en zuivere ingrediënten, waardoor ze een optimale opneembaarheid hebben wat leidt tot een optimaal resultaat.

Een gezonder leven, een blijer leven!